CityGuide: 11 рибних ресторанів Києва

Якщо набридли суші

Останнім часом багато хто відмовляється від м’яса й переходить на рибу та морепродукти — непогана тенденція. Отже, з огляду на це, ми вирішили зробити невеличкий огляд рибних ресторанів столиці на основі рейтингу TripAdvisor, аби у вас був вибір, де пообідати чи повечеряти, якщо набридли суші. 

Odessa

У 2017 році цей ресторан отримав сертифікат якості від TripAdvisor за оригінальну подачу страв та якість приготування. У закладі вам запропонують страви європейської та української кухонь, приготовані у різні способи, у тому числі у тандирі та Sous Vide. Є також страви із м’яса, але перевага тут надається рибі та морепродуктам.

  • Адреса: вул. Велика Васильківська, 114
  • Режим роботи: 11.00 — 23.00

Daily Fish Cafe

Фіш-хаус має широкий вибір страв з риби і морепродуктів на кожен день, винну карту та приємні демократичні ціни. Час від часу тут діють спеціальні меню та різноманітні святкові пропозиції, наприклад, фіш-бургери, страви на двох, до яких подають вино, бізнес-ланчі.

  • Адреса: вул. Велика Васильківська, 48
  • Режим роботи: 11.00 — 23.00

РибаLove

Рибний ресторан має у арсеналі близько 100 видів охолодженої морської риби і живих морепродуктів. Вже біля входу вас зустріне акваріум з крабами та лобстерами, а також вітрини з камбалою, восьминогом й устрицями. В меню є й досі екзотичні страви, як морозиво із оселедця і м’яса краба, риба-соняшник, стейк з морського чорта з зеленим горошком і томатним соусом

  • Адреса: вул. Воздвиженська, 21-23
  • Режим роботи: 11.00 — 23.00

Риба у вогні

Якщо вам подобаються ресторани Сави Лібкіна, тоді завітайте й до цього закладу. Тут запропонують страви італійської кухні, багатої на морепродукти й, до того ж, приготовані у неаполітанській дров’яній печі. У процесі приготування не використовують фритюрів, не смажать в олії, не маринують, бо на першому плані має бути справжній смак риби. За італійської традиції до риби подається біле вино.

    • Адреса: вул. Сагайдачного, 23-А
    • Режим роботи: 11.00 — 00.00

Fish House

Ресторан запрошує на Масляну, де вас пригостять стравами за найкращими рецептами з Франції, Італії, Японії, Норвегії та України. В меню — супи, гарячі страви, закуски, суші, лобстери, краби, восьминоги, креветки і риба, яку за бажанням гостей готують на грилі, пару, в солі, кисло-солодкому чилі-соусі або в чорному перцевому соусі. У закладі також є устричний бар і рибний магазин з великим вибором риби, молюсків і ракоподібних.

  • Адреса: пр. Бажана, 1-Е
  • Режим роботи: 11.00 — 00.00

Oxota Na Ovets

Ресторан відомий своїми стейками, які тут смажать на деревному robata-грилі, але на ньому також готують свіжу рибу, лобстерів та крабів. До речі, останніх можете обрати самі, роздивившись як слід «здобич» в акваріумі. А ще в ресторані подають устриць.

  • Адреса: вул. Воздвиженська, 10-Б
  • Режим роботи: 10.00 — 22.00

Fujiwara Yoshi

Справжні японські страви може приготувати тільки справжній японський шеф-кухар, такий, як Фудзівара Йошіхіро. Отже, якщо хочете посмакувати Японію, завітайте до його ресторану, де він пригостить вас стравами із блакитного тунця та традиційним теплим саке. Ресторан має декілька залів, включаючи кімнату для дітей.

  • Адреса: вул. Драгомирова, 11; вул. Солом’янська, 15-А
  • Режим роботи: 11.00 — 23.00

Рибний базар

Невеличкий ресторан, що вміщає до 90 осіб, відомий у Києві відмінними рибними стравами, а також бізнес-обідами, які передбачають холодні закуски, перші та основні страви.

  • Адреса: вул. Володимирська, 24-А
  • Режим роботи: 09.00 — 23.00

Fisher

В меню затишного ресторану ви знайдете авторські репліки страв із різних кухонь світу від двох шефів — Володимира Перковського та Володимира Чечка. Кухарі запропонують вам устриці, лобстерів, палтуса, судака, морського окуня, тигрові креветки-гриль і мідії, різні салати, супи і закуски. У вихідні тут проходить «Середземноморський Weekend».

  • Адреса: вул. Кирило-Мефодіївська, 14/2
  • Режим роботи: 12.00 — 23.00

Very Well Cafe

Цей заклад позиціонує себе, як «сімейний та по-домашньому затишний». Тут подають страви італійської кухні, влаштовують дитячі дні народження, проводять кулінарні майстер-класи. Для комфортного перебування із дітьми, кафе обладнане сповивальними столами, стільцями для годування, великими дитячими кімнатами. Меню містить багато рибних позицій.

  • Адреса: Дніпровська набережна, 26-Ж; вул. Леваневського, 2-А; вул. Хрещатик/Заньковецької, 15/4; вул. Сікорського, 1-А
  • Режим роботи: 11.00 — 00.00

Баркас. Fish & Grill

Основний акцент тут зроблено на традиціях чорноморської кухні та натуральних місцевих продуктах. Так, свіжу рибу до ресторану привозять три рази на тиждень із Львівської, Волинської та Одеської областей. Щотижня у закладі проходить «Устричний четвер» — вечір в форматі lounge, коли можна за спеціальною ціною спробувати французькі устриці, а з четверга по суботу вечорами звучить жива музика. Крім того, тут часто проводять фестивалі чорноморського бичка, камбали, форелі та мідій.

  • Адреса: вул. Володимирська, 49-А
  • Режим роботи: 11.00 — 23.00
— Читайте також: CityGuide: 15 ресторанов Киева для бизнес-встреч

Мы в Facebook