Анджеліна Джолі відвідала у Римі госпіталь, де перебувають українські діти

01.04.2022

Посолка доброї волі ООН та акторка Анджеліна Джолі відвідала римський госпіталь Bambino Gesù, де перебувають діти, які були вимушені виїхати з України разом із батьками.

Про це повідомила Людмила Бабчук у Facebook. Це мати 10-річного Артема із Чернівців, якого лікують у Bambino Gesu від гострого лімфобластного лейкозу.

У коментарі molbuk.ua Людмила Бабчук розповіла, що Джолі запитувала, ким її син хоче стати, чим захоплюється, чи має друзів і чи вони зараз в Україні…

«Чи залишилися в нас родичі в Україні, чи може вона чимось допомогти… Висловила свої співчуття щодо того, що зараз відбувається в Україні й нашої хвороби. Сказала, що як мама вона мене розуміє й дуже співчуває. Артем відповів, що любить складати різні головоломки типу «кубика-рубика», а з друзями з України спілкується по телефону…А коли зізнався, що хоче стати астрономом і космонавтом, вона зауважила, що раніше це полетіти в космос було неможливо, а зараз це цілком реально й усе в наших руках. Наприкінці побажала йому швидкого одужання й обов‘язково здійснити свою мрію», – розповіла жінка.

Актора також написала, що зустрілася у Римі з евакуйованими дітьми.

«Я молюся про припинення війни. Це єдиний спосіб припинити страждання та вимушене переміщення людей. Жахливо бачити, як діти платять за це, втраченим життям та травмами», — сказала Анджеліна.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ospedale Bambino Gesù (@ospedalepediatricobambinogesu)


Раніше перша леді України Олена Зеленська повідомила, що понад 40 українських дітей із різними діагнозами отримують допомогу в Bambino Gesù. Нещодавно пацієнтів відвідав Папа Римський Франциск.