Проти голосували: Білорусь, Центральноафриканська Республіка, Китай, Куба, Північна Корея, Еритрея, Ефіопія, Іран, Малі, Нікарагуа, Росія, Сирія, Зімбабве.

Генасамблея визнає, що юридичні наслідки для РФ мають містити  відшкодування збитків, завданих Україні. Також Генасамблея «визнає необхідність створення у співпраці з Україною міжнародного механізму відшкодування збитків». Документ містить рекомендації державам щодо створення міжнародного реєстру таких збитків для документування доказів та інформації щодо шкоди, втрати або каліцтва, заподіяних війною фізичним і юридичним особам, а також державі Україна. Окремо передбачається примусове виконання рішень щодо репарацій, результатом чого має стати отримання заявниками відшкодування.

Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця на засіданні спеціальної сесії Генеральної асамблеї ООН зазначив, що Рада Безпеки в 1991 році, реагуючи на наслідки вторгнення Ірану в Кувейт, ухвалила низку резолюцій, відповідно до яких було створено комісію і фонд для відшкодування збитків, завданих війною. Однак він зазначив, що Росія не дозволила б ухвалити таке рішення в Раді безпеки щодо війни в Україні та скористалася б правом вето.