У Львові відбудеться благодійний фестиваль з підтримки жінок на фронті

18.04.2023

21 квітня у Львові відбудеться благодійний фестиваль Armor Fest у рамках !FESTrepublic. Місія заходу — збір одного мільйона гривень для придбання надлегких плит Angel Armor для парамедикинь, що рятують життя захисників у найзапекліших точках фронту.

Також фестиваль Armor Fest має на меті об’єднати українців, сучасних артистів та залучити молоді амбітні бренди, які зміцнюють культурний розвиток України. За один день на одній локації можна буде побачити 8 зіркових артистів, 5 диджеїв та понад 10 митців, перформанси, виставки. Для цього організатори фестивалю створили чотири локації — чотири різні сцени, чотири філософії. На головному майданчику “Лютня” (поєднання сучасного та архаїчного) співатимуть улюблені українські артисти: Data Molfar, Макс Пташник, OY Sound System, Bahroma. Хедлайнер фестивалю — головний сюрприз заходу.

Концентрація мистецької спільноти — андеграунд-сцена by GRVGRV, де можна стати співтворцем сучасного українського мистецтва. Унікальна колекція вітчизняних брендів буде зосереджена на Charity Market Place — мерч, вініл, а також можливість разом із митцем створити шопер для себе за допомогою спеціальної техніки.

Ідея заходу належить волонтеркам руху Veteranka  — Вікторії Родько, фіналістці Нацвідбору «Євробачення-2022», солістці гурту OY Sound System, та Тетяні Чухрай, маркетологині, агентці гурту.

«Як і багато інших сильних українців, ми продовжуємо робити те, що вміємо найкраще, — робимо класну музику і ділимося нею зі світом. Бо навіть у найскладніші часи мистецтво лікує душі, мотивує та єднає», — говорить Тетяна Чухрай.

Також під час заходу відбуватиметься запис шоу «Ебаут», де об’єднаються чоловічий та жіночий склади — Ярослава Кравченко, Катерина Мотрич, Ігор Донскіх та Влад Болсунов, аби розкрити найбільш табуйовані теми нашого суспільства. Купуючи квиток, ви автоматично донатите вартість на збір та підтримуєте жінок на фронті. Квитки можна придбати вже зараз за посиланням.

Рух Veteranka — перша та єдина спільнота жінок із військовим досвідом, найбільше ком’юніті, що налічує майже тисячі ветеранок та новобраниць України, проактивних цивільних волонтерок, які підсилюють одна одну. Організація займається адвокацією та захистом прав, рівних можливостей для військовослужбовиць в армії.
З 24 лютого частина ветеранок повернулася на війну, а решта сформувала міцний тил. До організації приєдналася велика кількість цивільних волонтерок і волонтерів, які невпинно допомагають країні у штабі швидкого реагування.