Група дослідників з Абердіна та Суррея провела незалежне дослідження ефективності двох різних режимів харчування.
Щодня ми працюємо на інфофронті, виствілюючи подвиги українських жінок та впливаючи на світову спільноту інформаційно.
Ми просимо нас підтримати, аби ми й надалі могли виконувати нашу місію на шляху до української перемоги
Підтримати womo.ua«Хронохарчування залишається захоплюючою областю досліджень, і з’являється все більше доказів того, що час їди може відігравати важливу роль у покращенні здоров’я багатьох людей, — пишуть автори. — Проте наші останні дослідження показують, що час дня, коли ви їсте найбільше, не такий важливий для схуднення, як вважалося раніше».
У дослідженні брали участь люди з надмірною вагою та без метаболічних проблем.
Учасників розділили на дві групи, одна з яких споживала найбільшу кількість калорій на сніданок, а інша на вечерю. Обіди були однакові.
Протягом усього експерименту вчені стежили за показниками метаболічного здоров’я, ваги, і не виявили жодної різниці у двох групах.
Останні новини
- Весняна історія бренду Шипелик: нова капсула, що занурює в казку
- Марко Вороний: цікаві факти з життя репресованого українського письменника
- «Україна та українці»: музей Івана Гончара спільно з брендом GUNIA Project анонсували новий проєкт
- Підсвітка значущих для українців об’єктів знову стала на часі
- Унікальний госпіталь на колесах: в Україні створили медичний евакуаційний потяг Новости на главной
І учасники, що добре снідали, і ті, хто ситно вечеряв, мали однакові показники рівня інсуліну, ліпідів і глюкози в крові. Худли вони теж з однією швидкістю.
При цьому любителі сніданків повідомляли про те, що почуваються ситими протягом дня, а значить, звичка снідати корисна, швидше, для власного комфорту.