Полуниця до Дня святого Валентина: рецепт

Полуниця в шоколаді, глазурі, сиропі чи цукерках — чудовий десерт на День всіх закоханих. Цю полуницю можна навіть подарувати, загорнувши в подарункову коробку. Тому не зволікайте, а створюйте святковий настрій для себе та своїх коханих людей, готуючи полуницю в цукерках. Простішого рецепта й годі шукати.

Цукерки, що розплавляються, додають яскравих барв до цього основного елементу святкування Дня Святого Валентина. Цукерки також можна замінити шоколадом або цукровим сиропом.

Пропонуємо вашій увазі рецепт полуниці в цукерках, який допоможе влаштувати незабутній сюрприз для вашої другої половинки. Також ця полуниця буде до смаку дітям. Її можна приготувати разом з ними або ж самостійно на подарунок. Приготування цього десерту займає не більше ніж 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • 200 г рожевих льодяників
  • 200 г білих льодяників
  • 200 г яскраво-рожевих льодяників
  • 24 великі свіжі полуниці
  • посипка (за бажанням)

Спосіб приготування:

Застеліть деко пергаментом або вощеним папером.

Розтопити цукерки в мікрохвильовій печі в окремих мисках, по 1 мисці за раз, перемішуючи кожні 30 секунд, до повного розплавлення.

Занурте полуницю в розплав цукерок бажаного кольору. Дати стекти зайвій цукерці, а потім викласти на підготовлений лист для випікання.

Полийте іншим кольором цукеркового розплаву. Посипте зверху цукровою посипкою. Охолодіть полуницю до повного застигання, щонайменше 15 хвилин, але не більше 2 днів.

СМАЧНОГО!