Рецепт коктейлю “Французький поцілунок”

Терпкий, солодкий і з легкою кислинкою, цей французький коктейль «Поцілунок» — ідеальний напій для святкування Дня святого Валентина, особливо коли вам є кого поцілувати!

Цей малиново-лимонний іскристий напій дуже простий у приготуванні й смачний. Готуйте його із задоволенням.

Інгредієнти:

  • 50 г цукру
  • 100 г малини
  • 50 мл лимонного соку, смужки цедри для прикраси
  • 50 мл сухого джину
  • 8 кубиків льоду
  • 200 мл охолодженого просеко

Спосіб приготування:

Додайте цукор у каструлю з 50 мл води й нагрівайте на повільному вогні 2-3 хвилини, поки цукор не розчиниться. Збільшити вогонь до середнього і варити 1 хвилину до легкого загустіння.

Турбота як стратегія зростання: як нова HR-культура формує сильні команди

Чому жіноче лідерство сьогодні — це супер-сила, побудована на турботі та гнучкості рішень? Цьогоріч на HR Wisdom Summit ми поговоримо про психологічну безпеку, реінтеграцію після фронту, L&D з реальним результатом і AI в HR. І все — через призму людяності.

Забронювати участь

Відкладіть дві ягоди малини для прикраси, а решту додайте в каструлю. Варити на середньому вогні, роздавлюючи ягоди тильною стороною дерев’яної ложки, 5-6 хвилин, поки вони повністю не розпадуться.

Помістіть дрібне сито над мискою, потім вилийте в нього малинову суміш і розтирайте дерев’яною ложкою, поки не отримаєте однорідний сироп. Відставити сироп в сторону, щоб він охолов.

Коли сироп охолоне, додайте його в шейкер для коктейлів з лимонним соком, джином і кубиками льоду. Енергійно струшуйте протягом 30 секунд. Якщо у вас немає шейкера для коктейлів, використовуйте порожню банку з-під джему, але переконайтеся, що кришка щільно закрита, перш ніж почати струшувати.

Розлийте суміш у 2 фужери для шампанського, долийте просекко і прикрасьте коктейль ягодами малини та смужками лимонної цедри.

Порада: приготуйте малиновий сироп за три дні до подання. Зберігайте у герметичному контейнері в холодильнику.