Рестораторка Анна Завертайло випустила книгу про побудову бізнесу

“Солодкий несолодкий бізнес” — так називається книга про власну справу, яку написала рестораторка Анна Завертайло. Вона поєднує особисту історію розвитку сімейного бізнесу та прикладний посібник для підприємців, які цікавляться ресторанною галуззю. Водночас ця книжка показує, наскільки інакше можна ставитися до їжі, бачити в ній не задоволення базових потреб, а культурний код. 

У книзі Анна ділиться ексклюзивною інформацією про організацію роботи власних закладів, побудову команди й комунікації. Авторка відверто розповідає про шлях від кавових автоматів до мереж кондитерських «Honey» і пекарень «Завертайло» з усіма можливими викликами та перешкодами, з якими стикаються підприємці та бізнеси. 

Відсутність стартових інвестицій, розподіл ролей у бізнес-партнерстві, пошук своєї унікальності — завдяки цьому виданню читач проживе шлях від підліткового бажання фінансової незалежності до відкриття власних ресторанів із довжелезними живими чергами. 

“Якщо книжка зацікавить вас спробувати нове — хай то буде десерт чи відкриття власної справи, — я буду щаслива, — говорить Анна Завертайло. — На цих сторінках я відверто й щиро розповім про власний шлях і життєву стратегію, про принципи ведення проєктів, пошуки українських смаків та України в собі”. 

Книгу можна придбати сайті видавництва Stretovych.