Блискуча ідея влаштувати вечірку на Геловін та приготувати приголомшливий пудинг із зеленим “слизом”, який змусить усіх говорити про себе.
Інгредієнти:
- 200 г печива Oreo
- 50 г несолоного вершкового масла, розтопленого
Читайте також: «Пакості чи ласощі?»: рецепт шоколадних кексів на Геловін
Для слизу:
- 300 г готового заварного крему
- 1 ч.л зеленого гелевого харчового барвника
- 1 ч. л ванільного екстракту
Для шоколадної глазурі:
- 100 г чорного шоколаду, подрібненого
- 100 г молочного шоколаду, подрібненого
- 175 мл подвійних вершків
- 40 г несолоного вершкового масла
Читайте також: Геловін: 4 коктейлі з алкоголем для моторошної вечірки
Для прикраси:
- 50 г білого шоколаду, розтопленого
Спосіб приготування:
Покладіть печиво в кухонний комбайн, подрібніть на крихту, а потім додайте вершкове масло. Щільно притиснути до дна і стінок 23-сантиметрової форми для тарталеток з вільним дном. Поставити в морозильну камеру, поки ви робите “слиз”.
Змішайте заварний крем з харчовим барвником і ваніллю. Вилийте його на охолоджену основу і поверніть у морозильну камеру щонайменше на 40 хвилин або до повного застигання.
Тим часом викладаємо чорний та молочний шоколад у миску. Нагріваємо вершки та вершкове масло в каструлі на повільному вогні. Як тільки масло розтопиться, знімаємо з вогню і вливаємо шоколад, помішуючи, поки він не розтопиться. Охолодити протягом 5 хвилин, а потім вилити на застиглу основу для слайму.
Читайте також: Страшно красиві торти на Геловін: рецепти та ідеї декору
Тим часом викладіть розтоплений білий шоколад у кондитерський мішок і викладіть спіраллю зверху на тарт. Протягніть коктейльну паличку через спіраль через рівні проміжки часу, щоб створити павутинку.
За бажанням, з білого шоколаду, що залишився, можна зробити павучка. На антипригарний папір для випічки виліпити коло, потім 8 лапок. За допомогою коктейльної палички нанесіть трохи шоколадної глазурі для очей. Поставте пиріг у холодильник, щоб він застиг, потім зніміть папір і покладіть павука на павутину. Охолодіть тарт до подачі.
Перед подачею залиште тарт при кімнатній температурі на 15-20 хвилин, щоб він легко нарізався.
Смачного! Більше рецептів тут.