6 травня школа нутриціології Nutri Lab провела Public Talk «Жити, щоб їсти. Їсти, щоб жити» у столичному закладі Belkin. Це подія, яка поєднала експертні поради, особисті історії та рішення для тих, хто шукає баланс у стосунках із тілом та їжею.
Захід став майданчиком для відкритої розмови, чому турбота про себе починається не з обмежень, а з усвідомленості. Лікар-дієтолог та експертка школи нутриціології N1 в Україні Nutri Lab Софія Килин поділилася простими та зрозумілими підходами до харчування, які допомагають почути своє тіло, розпізнати його потреби та навчитися ставитися до їжі, як до ресурсу турботи, а не контролю.

До обговорення долучилася модель та інфлюенсерка Катерина Лозовицька, яка поділилася власними харчовими звичками та тим, як із часом навчилася слухати себе і приймати своє тіло. Її досвід став прикладом того, що шлях до балансу — це не про ідеальність, а про турботу та усвідомленість.
«Ми хочемо, щоб кожна людина перестала сприймати їжу, як ворога або джерело провини. Харчування — це про турботу, а не про контроль. І саме з цього починається шлях любові до себе», — коментують у Nutri Lab.
Серед гостей заходу: Марта Адамчук, Анна Астровська, Катерина Нікітіна, Аліна Пухальска, Нікіта Кісельов, Ксенія Щербач, Вероніка Дорошко, Олександра Малиновська, ISKRA та багато інших.
У другій частині події учасники взяли участь у майстер-класі зі створення особистої карти здорового харчування, яку для них провела найбільша жіноча спільнота Києва Girls Time. Чималий інтерес гості заходу проявили до порад експертки-дієтологині, яка радо поділилася своїми знаннями вибудовування здорових стосунків з їжею.