Як приготувати чипси з груш: простий рецепт домашніх смаколиків

Ці смачні пряні грушеві чипси — ідеальний рецепт здорової закуски, а головне, що їх дуже легко приготувати.

Усе, що вам знадобиться, — це два інгредієнти, і ви зможете приготувати цю смачну закуску для всієї родини.

Інгредієнти:

  • 2 тверді груші (зимових сортів)
  • ½ ч. л. змішаних спецій

Спосіб приготування:

Розігріти духовку до 140 °C, вентилятор 120 °C. Тонко нарізати груші кружальцями, починаючи від основи і видаляючи всі кісточки. Викласти скибочки на деко, застелене антипригарним папером для випічки, посипати сумішшю спецій і за допомогою кулінарного пензлика рівномірно розподілити спеції.

Рішуча. Справжня. Небайдужа.

17 грудня 2025 року в Києві SHE Congress об’єднає власниць бізнесу, керівниць, медійних і культурних діячок, волонтерок. Під слоганом «Рішуча. Справжня. Небайдужа» учасниці поговорять про вибір, який формує майбутнє, команди та суспільство. На сцені SHE Congress кожна історія рішучості є важливою — про кроки в бізнесі й кар’єрі, освіті й комунікаціях, спорті й здоров’ї, благодійності та волонтерстві. І навіть про ті рішення, на які ще не наважилися — адже це теж частина шляху.

Забронюйте Вашу участь за найкращими умовами!

Випікати 40 хвилин. Дати охолонути, адже груші не будуть хрусткими, поки не охолонуть. Зберігати у герметичному харчовому пакеті й з’їсти протягом кількох днів.

Порада: спробуйте запікати їх, поки ви використовуєте духовку для іншої страви, щоб зменшити використання енергії.