Весілля Бекхема та Пельтц: молодята попросили замість подарунків допомогти Україні

12.04.2022

9 квітня син футболіста Девіда Бекхема і співачки Вікторії Бекхем — Бруклін — одружився зі своєю дівчиною — спадкоємицею американського мільярдера Ніколі Пельтц. Замість подарунків молодята попросили направити кошти Україні.

Про це пише Vogue.

Урочиста церемонія, на яку прибули приблизно 600 гостей, відбулася у Палм-Біч у Флориді.

Знаючи про події, що розгортаються на іншому кінці світу, коли вони святкують своє весілля, Бруклін та Нікола закликали гостей зробити пожертвування, щоб допомогти Україні. Незадовго до весілля подружжя розпочало співпрацю з гуманітарною агенцією Care. Батьки нареченої були серед тих, хто зробив значні пожертви.

Також раніше Девід Бекхем та Вікторія Бекхеми пожертвували значні кошти Україні. Крім того, Девід Бекхем віддав свій Instagram, у якому понад 70 мільйонів підписників, голові Харківського регіонального перинатального центру Ірині Кондратовій, аби показати як працюють медики під час війни.

Проте чимало людей висловили обурення розмахом весілля та витраченою на це сумою (понад 3 млн доларів) на тлі війни в Україні. Мовляв, ці кошти можна було пожертвувати на допомогу.