Глінтвейн з вермутом — зігрівальний напій для прохолодних вечорів

Різдвяний коктейль, який неодмінно зігріє вас затишними вечорами, — це класичний глінтвейн з додаванням ароматного вермуту.

Солодкий апельсиновий сік, зимові спеції, свіжі фрукти, ароматний вермут і трохи червоного вина — цей легкий коктейль готується лише 20 хвилин, тож ви зможете насолоджуватися святами.

Інгредієнти:

  • 750 мл червоного вина
  • 160 г цукрової пудри
  • 300 мл екстрасухого вермуту
  • 50 мл свіжовичавленого апельсинового соку
  • 2 зірочки анісу
  • 1 паличка кориці, плюс додатково для прикраси (за бажанням)
  • 4 гвоздики
  • 3 сацума, тонко нарізані
  • 1 груша, очищена від серцевини й тонко нарізана
  • гілочки розмарину, для прикраси

Спосіб приготування:

Покладіть всі інгредієнти, крім розмарину, в каструлю. Повільно доведіть до кипіння, потім варіть 1 хвилину. Зменшіть огонь і варіть на повільному вогні 15 хвилин.

Розлийте у чашки або термостійкі склянки. Прикрасьте розмарином і паличкою кориці, якщо хочете.