Рецепт рожевих млинців для закоханих

День святого Валентина не за горами, почніть його зі сніданку в ліжку, приготувавши ці рожеві млинці для своєї другої половинки.

Подавайте пухнасті рожеві млинці з теплим ягідним та цитрусовим соусом для солодкого сніданку, приготовані з використанням суміші для млинців, що спрощує процес.

Інгредієнти:

Для соусу:

  • 150 г заморожених ягід
  • 1½ ст. л. цукрової пудри, плюс додатково для обсипання
  • ½ ч. л. ванільної пасти
  • ½ апельсина, цедра та сік

Для млинців:

  • 1 ч. л. розпушувача
  • 155 г суміші для млинців
  • рожевий харчовий барвник
  • 20 г вершкового масла, нарізаного кубиками

Спосіб приготування:

Спочатку покладіть всі інгредієнти для соусу в невелику каструлю і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть 8-10 хвилин, періодично помішуючи, поки соус не стане сироподібним, але ягоди все ще триматимуть форму.

Далі готуємо млинці. Додайте розпушувач у шейкер, закрийте кришкою і струсіть, щоб перемішати. Влийте 180 мл води та щедру порцію рожевого харчового гелю, знову закрийте шейкер і збовтайте 2 хвилини до однорідної маси. Якщо ви хочете, щоб кляр був більш яскраво-рожевого кольору, на цьому етапі видавіть додаткову краплю харчового гелю і збовтайте, щоб він змішався.

Додайте кубик вершкового масла у велику антипригарну сковороду на середньо-сильному вогні й, працюючи порціями, виливайте тісто на сковороду, щоб вийшли млинці товщиною приблизно 8 см. Готуйте 1-2 хвилини, поки у тісті не з’являться бульбашки. Перевернути та готувати ще 1-2 хвилини, поки не піднімуться і не стануть пишними. Повторіть з рештою суміші.

Розріжте млинці на сердечка за допомогою формочки для печива діаметром 8 см. Викладіть млинці на тарілку, полийте соусом і посипте цукровою пудрою.

СМАЧНОГО!