Рецепт молодої картоплі, який стане вашим улюбленим

Підніміть печеню на новий рівень! Покрийте картоплю легким маринадом із затару та лимону, а потім обсмажте до золотистої хрусткої скоринки. Ця картопля стане ідеальним варіантом для великоднього обіду.

Інгредієнти:

  • 1,5 кг молодої картоплі
  • 3 ст.л оливкової олії
  • 6 зубчиків часнику, неочищених, розчавлених ножем
  • 3 ст.л приправи затар
  • 2 ч.л сушеного орегано
  • овочевий бульйон, об’ємом до 175 мл
  • ½ соку лимона
  • 15 г свіжої петрушки, дрібно нарізаної

Спосіб приготування:

Розігріти духовку до 220°C, вентилятор 200°C. Відварити картоплю у великій каструлі з водою протягом 5 хвилин. Добре відцідити та підсушити на парі протягом декількох хвилин.

Викласти картоплю на застелене деко з олією, часником, затаром і орегано; приправити.

Смажити 20 хвилин, потім влити бульйон і лимонний сік. Смажити 25 хвилин або до готовності.

Видавити часник зі шкірки, перемішати з петрушкою і подавати до столу.

Порада: для цього рецепта використовуйте найдрібнішу молоду картоплю, яку ви маєте.