Рецепти маринованої цибулі до шашлику

27 Серпня 2024
fried chicken with lule kebab and sliced onion

Спекотне літо, вечори за містом, пікніки на природі важко уявити без шашлику. Але дуже хочеться, щоб він був дійсно смачним, соковитим і танув у роті, а не перетворювався на тверду гуму. Звичайно, є багато нюансів приготування, але головний секрет стосується саме правильного маринаду, від якого залежить смак і аромат готової страви.

Але який шашлик без маринованої цибулі? Тому ми підготували три найкращих способи, як замаринувати цибулю до шашлику.

Читайте також: Що приготувати з персиків: рецепти від салату до тарта

Варіант 1 

Для приготування маринованої цибулі до шашлику вам знадобиться: синя цибуля (2 шт), петрушка (1 ст.л), цукор (1 ст.л), сіль (1 ст.л), оцет (1 ст.л). Всі інгредієнти помістити в контейнер. Накрити кришкою і встрянути, доки все гарненько не перемішається.

Варіант 2

Для другого варіанту маринованої цибулі до шашлику вам знадобиться: дві цибулини середнього розміру, паприка (1 ст.л), петрушка мілко нарізана (1 ст.л), сік половини лимона. Все перемішати, за допомогою контейнера, як і в попередньому варіанті.

Варіант 3

Для третього рецепта маринованої цибулі візьміть: дві цибулини середнього розміру, кріп мілко нарізаний (1 ст.л), сушений базилік (1 ст.л) та сік половини лимона. Всі інгредієнти помістити в контейнер і повторити дії, як в попередніх двох варіантах.

Смачного! Більше рецептів тут

Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram