Спекотне літо, вечори за містом, пікніки на природі важко уявити без шашлику. Але дуже хочеться, щоб він був дійсно смачним, соковитим і танув у роті, а не перетворювався на тверду гуму. Звичайно, є багато нюансів приготування, але головний секрет стосується саме правильного маринаду, від якого залежить смак і аромат готової страви.
Але який шашлик без маринованої цибулі? Тому ми підготували три найкращих способи, як замаринувати цибулю до шашлику.
Читайте також: Що приготувати з персиків: рецепти від салату до тарта
Варіант 1
Для приготування маринованої цибулі до шашлику вам знадобиться: синя цибуля (2 шт), петрушка (1 ст.л), цукор (1 ст.л), сіль (1 ст.л), оцет (1 ст.л). Всі інгредієнти помістити в контейнер. Накрити кришкою і встрянути, доки все гарненько не перемішається.
Варіант 2
Для другого варіанту маринованої цибулі до шашлику вам знадобиться: дві цибулини середнього розміру, паприка (1 ст.л), петрушка мілко нарізана (1 ст.л), сік половини лимона. Все перемішати, за допомогою контейнера, як і в попередньому варіанті.
Варіант 3
Для третього рецепта маринованої цибулі візьміть: дві цибулини середнього розміру, кріп мілко нарізаний (1 ст.л), сушений базилік (1 ст.л) та сік половини лимона. Всі інгредієнти помістити в контейнер і повторити дії, як в попередніх двох варіантах.