Днями у винному клубі Biologist відбувся захід, присвячений історії світового виноробства, завдяки якому гості вечора відправилися у захопливу подорож крізь історію винного виробництва. Під керівництвом власника виноробні Biologist Natural Wine Ігоря Петренка гості не лише дізналися про відмінності між старовинним, сучасним та класичним виноробством, але й самі відчули це під час захопливої дегустації. Влад Кушнарьов, сомельє та керівник закладу Wine Club Biologist, ділився з відвідувачами не лише секретами кожного вина, а й відмінностями та особливостями сортів винограду, технологією їхнього виготовлення та рекомендаціями щодо зберігання. Цей захід став ідеальним способом зануритися у світ виноробства та відкрити для себе нові смакові горизонти.
«Wine Club Biologist — це не лише винний гастробар, це місце, куди хочеться повертатися знову й знову. У нас ви знайдете лімітовані вина від мікровиноробень з усієї України та унікальні вина Бароло і Барбареско старих вінтажів 1960-1970-х років від закритих виноробень Італії. А також поринете у світ справжніх гурманів з нашими крафтовими українськими продуктами та ручно виготовленими сирами”, — прокоментував Ігор Петренко.
Захід у BIOLOGIST Wine Club став справжнім винним відкриттям для учасників, що дозволило зануритися у неповторний світ виноробства. Цей вечір був насичений не лише новими знаннями, а й емоціями та відчуттями, що залишаться у пам’яті надовго.
Довідка
Винний клуб «Біологіст» розташований за 300 м праворуч від центрального входу до ВДНГ у 6-му павільйоні Експоцентру. Також заклад має літню терасу та затишний зал із цікавими книжками.