Поки на вулиці все ще літо — найкращий час готувати домашнє морозиво з фруктів. За словами шеф-кухаря Євгена Клопотенка – це легко, просто та смачно.
Щодня ми працюємо на інфофронті, виствілюючи подвиги українських жінок та впливаючи на світову спільноту інформаційно.
Ми просимо нас підтримати, аби ми й надалі могли виконувати нашу місію на шляху до української перемоги
Підтримати womo.uaЯк приготувати морозиво за рецептом Євгена Клопотенка
Для приготування морозива тобі знадобиться:
- 100 грамів малини,
- 3 банани,
- 250 грамів полуниці,
- блендер,
- паперові стаканчики/форми,
- палички.
Змішайте у блендері банани, малину та полуницю. Залийте суміш у формочки, вставте паличку та відправте до холодильника на 5 годин. Готово.