Український шеф-кухар Євген Клопотенко і співзасновниця компанії «Нова пошта» Інна Поперешнюк відкрили у Львові концептуальний фермерський попап-бар «Інші. Бар». В закладі продають алкогольні коктейлі з фермерських продуктів.
Щодня ми працюємо на інфофронті, виствілюючи подвиги українських жінок та впливаючи на світову спільноту інформаційно.
Ми просимо нас підтримати, аби ми й надалі могли виконувати нашу місію на шляху до української перемоги
Підтримати womo.ua«В минулому житті, я був в Барселоні в найкращому барі світу. Там було все просто, смачно і незвично. Я пообіцяв собі, що зроблю краще і в Україні. Потім я познайомився з @mary_vindsor і все закрутилось. У нас вийшло, як на мене, все просто, смачно та незвично. Ми беремо душу моркви, гарбузу, квашених огірків та передаємо її до коктейлів», — написав Клопотенко у своїй соціальній мережі Instagram.
Бар «Інші» відкрився ще в 2022 році. Його формат визначають як попап: гостей приймають у вечірньому режимі по четвергам, п’ятницям й суботам.

Читайте також: Український ресторан пригощав гостей у резиденції прем’єр-міністра Британії
Щодо алкогольних напоїв, то їх подають у «незвичних концептуальних келихах» задля повного занурення в атмосферу, а виготовляють з овочів та фруктів, щоб сприяти розвитку й популяризації фермерських продуктів серед українців.
Останні новини
- Американська журналістка отримала премію «Ґрейсі» за висвітлення війни в Україні
- Представникам Європарламенту передали листи з історіями спротиву в Криму та закликали його підтримати
- В Україні надаватимуть гранти бізнесу з територій можливих бойових дій
- Статуетку Букерівської премії назвали Айріс: подробиці
- ЮНЕСКО надасть кошти на відбудову музею Григорія Сковороди на Харківщині Новости на главной
Читайте також: «Якщо ви хочете якісно жити, дочекатися Перемоги і не потрапити до онкоцентру, ви маєте їсти» — дієтолог Людмила Гончарова
Коктейлі зроблені на основі пшениці, вʼяленого гарбуза й кропу, квашених огірків і фермерських суниць. До напоїв подають сети українських закусок: білково-горіхові чипси з буряком, беконом і копченим крем-сиром, лемішки з корицею, сирним мусом і яблучним соусом, а також картопляний чипс із фореллю, петрушкою й огірком.
Читайте також: У Токіо відкрили перший український ресторан
В оздобленні інтерʼєру використали сіно, мішковину й свіжу городину. У закладі показують старі документальні й художні фільми.
Посмотреть эту публикацию в Instagram