Loading Events

« Вернуться к событиям

  • Это мероприятие прошло

Дитяча програма на виставку «Уявний путівник. Японія»

9 ноября, 2017 @ 06:00 - 9 декабря, 2017 @ 15:00 | 30 - 130 грн
  1. Інтерактивний путівник з квестовим маршрутом та позначеними локаціями для творчості та розваг (можна буде отримати безкоштовно у адміністратора)
  2. Під час роботи виставки буде працювати спеціальній простір де всі охочі зможуть спробувати самостійно малювати комікси Манґа та ієрогліфи, складати орігамі та гратися у традиційні японські іграшки.
  3. Екскурсії для дітей:

—  для молодшої школи – коротка прогулянка виставкою, ознайомлення з інтерактивними локаціями та за вибором заняття або з орігамі або з малювання ієрогліфів.

— для середньої і старшої школи – екскурсія з акцентом на роботи сучасних художників, що використовують закони фізики та біології і додаткова лекція-дискусія про одне з описаних там явищ (наприклад, про звуки глибокого космосу, як їх прослуховують, і як записують).

— Також можливі звичайні оглядові екскурсії. Замовлення екскурсії за телефонами:  (044) 288 52 29; +38 098 416 40 63.

  1. Разовісімейні воркшопи для дітей та дорослих:

18 листопада, субота, 14:00 – майстер-клас з Фурошікі — мистецтва упакування речей (спільно з Українсько-Японським Центром).

Фурошікі – традиційна японська техніка пакування, збереження та транспортування речей. Квадратний шматок будь якої тканини, використовують для обгортання, запаковування та переносу різноманітних предметів. Крім цього, техніку Фурошікі використовують і для пакування подарунків. В даний час Фурошікі користуються високою популярністю серед населення Японії та набувають широкого розповсюдження далеко за межами країни.

На майстер-класі і діти і дорослі зможуть більше дізнатись про мистецтво Фурошікі та спробувати власноруч створити орігамі із тканини.

Сімейний майстер-клас з каракурі (дата уточнюється)

Усім відоме традиційне японське мистецтво складання паперу – орігамі. Але японські майстри навчились «оживляти» орігамі. Каракурі – це інтерактивна паперова лялька з прихованим механізмом, що може оживати і рухатись від доторку. На майстер-класі діти дізнаються про каракурі та зможуть самостійно створити механічну ляльку.

26 листопада, неділя, 14:00

Перформанс від митців самурайського бою на мечах  від спеціальних гостей виставки з Японії — The Samurai Sword Artists KAMUI. 

9 грудня, субота о 14:00  та  10 грудня, неділя 14:00

За сюжетами японських коміксів Манґа пишуться книжки та створюються популярні мультфільми та мультсеріали. Навчити мистецтву створення Манґа приїдуть японські художники Japan Cartoonists Association

Чайна церемонія — це японська культурна традиція урочистого чаювання. Побачити як відбувається справжня чайна церемонія можна 3 грудня, неділя, 14:00

Також у програмі запланована косплей-вечірка для шанувальників Аніме та Манґа

Начало:
9 ноября, 2017 06:00
Окончание:
9 декабря, 2017 15:00
Стоимость:
30 - 130 грн
Категория мероприятия:
Мероприятия

Место проведения

Мистецький Арсенал
вул. Лаврська, 10-12 Київ, Украина
Карта Google

Организатор

Мистецький Арсенал