У ТРЦ Gulliver відбудеться День свідомого батьківства

16.03.2023

У суботу, 25 березня, у торговельно-розважальному центрі Gulliver проведуть День свідомого батьківства спільно з медичним центром «Лелека». Вхід на захід безоплатний за умови попередньої реєстрації.

У межах події відбудуться тематичні лекції від провідних спеціалістів клініки, майстер-класи, презентації дитячого одягу та подарунки від партнерів проєкту. 

Читайте також: В Україні створили перший освітній чат «На Урок» на основі штучного інтелекту

На 13:00 запланована лекція на тему «Про пологи від А до Я. Як народжувати легко?» від акушера-гінеколога Лариси Захураєвої. Спікерка розповість про періоди пологів, правильне дихання та, звичайно, про роль партнера.

Читайте також: Учням 9 класу: КМDШ оголосила конкурс на стипендіальну програму «Випускник»

О 14:30 під час лекції «Невідкладна медична допомога дітям. Аптечка дитини» молоді батьки отримають алгоритм дій за підвищеної температури у дитини, втраті свідомості, порушенні дихання. Крім того, лікар-педіатр Наталія Гордєєва зробить огляд стандартної аптечки дитини, а також дасть рекомендації щодо її комплектації.

Читайте також: Для українських школярів проведуть профорієнтаційні лекції відомі українці: подробиці

«Ми продовжуємо серію корисного контенту в межах нашого ТРЦ. Разом із нашими партнером — медичним центром «Лелека» — підготуємо молодих батьків до одного з найвідповідальніших етапів у житті — народження дитини. Тож запрошуємо всіх, кому актуально або перспективно на такий потрібний захід, що дає надію», — коментує директорка з маркетингу БФК Gulliver Катерина Жураківська. 

День свідомого батьківства відбудеться у просторі лекторію на 4-му поверсі ТРЦ Gulliver за адресою Спортивна площа, 1А. Забронювати місце можна за посиланням. Для безпеки відвідувачів на території комплексу є укриття, що на паркінгу Р-1 ТРЦ.