Это снисходительное, сладкое имбирное латте готовится из пряничного сахарного сиропа со специями. Добавьте в чашку немного бренди, чтобы получить идеальный согревающий осенний напиток.
Имбирное латте: рецепт бодрого напитка
Ингредиенты:
- 65 г светло-коричневого сахара
- 2 ч. л. молотого имбиря
- 4 горошины черного перца
- 1 небольшая палочка корицы
- ¼ ч. л. молотого мускатного ореха
- 1 ч. л. ванильного экстракта
- 500 мл молока
- 200 мл свежесваренного кофе эспрессо
Способ приготовления:
Покладіть цукор у каструлю зі 100 мл води. Обережно нагрівайте, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Довести до кипіння і додати імбир, перець горошком, корицю і мускатний горіх.
Вимкніть вогонь і дайте повністю охолонути. Процідіть через дрібне сито і додайте ванільний екстракт.
Коли будете готові подавати, нагрійте молоко і сироп разом до гарячого стану, але не до кипіння, постійно збиваючи вінчиком під час нагрівання.
Розлийте каву еспресо по 4 горнятках і долийте пінним молоком.