Подаруйте коханій людині вранці на святого Валентина цю пікантну піцу з беконом, яйцем, крем-сиром і помідорами. Дешева у приготуванні та чудова на смак страва — найкращий спосіб проявити креативність на кухні, зробити сюрприз своїй половинці та подарувати їстівну валентинку.
Читайте також: Що приготувати на День святого Валентина: найкращі тематичні десерти
Інгредієнти:
- Упаковка 375 г готового легшого листкового тіста
- 150 г крем-сиру
- 3 яйця плюс 2 жовтки
- 5-6 скибочок бекону
- 100 г помідорів чері, розрізаних навпіл
- 10 г свіжої петрушки, крупно нарізаної
- 10 г свіжого базиліка
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 200 °C, вентилятор до 180 °C. Виріжте тісто у формі великого серця, приблизно 30 х 30 см. (Видаліть і збережіть надлишки тіста для іншого рецепту.)
Гострим ножем проріжте лінію на відстані 1 см від краю, щоб створити межу, а потім перемістіть на деко з антипригарним покриттям.
Змішайте крем-сир та яєчні жовтки у мисці. Викладіть ложкою на тісто, обережно, щоб не вийти за межі. Викладіть бекон і помідори у серцевину, залишивши всередині проміжок для яєць. Посипте петрушкою.
Читайте також: Меню на День святого Валентина: ідеї романтичної вечері
Збити 1 яйце, потім змастити ним бортик тіста. Випікати на середній полиці 18 хвилин до легкого золотистого кольору, потім розбити решту яєць у центр.
Випікати ще 10-12 хвилин, поки тісто не стане золотистим і яйця не приготуються. Посипати листям базиліка.
Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram