Гаспачо — традиционный холодный томатный суп. Его готовят из тертых помидоров и огурцов, добавляют пряности для вкуса. Но современные кулинары придумали сделать гаспачо из арбуза!
Щодня ми працюємо на інфофронті, виствілюючи подвиги українських жінок та впливаючи на світову спільноту інформаційно.
Ми просимо нас підтримати, аби ми й надалі могли виконувати нашу місію на шляху до української перемоги
Підтримати womo.uaЕсли тебе нравится традиционная версия этого европейского блюда, то обязательно попробуй версию 2020 с арбузом!
Для арбузного гаспачо понадобится:
- Помидоры — 6 шт.
- Арбуз, нарезанный кубиками — 2 чашки
- Огурцы — 2 шт.
- Перец халапеньо — 1/2 шт.
- Чеснок — 1 зубчик
- Петрушка — 1/4 чашки
- Мята — 1/4 чашки
- Красный винный уксус — 1/4 чашки
- Лайм — 2 шт.
- Томатный сок — 1 стакан
- Сыр фета — 6 ст.л.
- Соль
Останні новини
- Для маленьких книголюбів: завжди є що почитати
- Бойовий побратим. Собака на прізвисько Чіня служить поруч із гвардійцями попри важке поранення
- Jerry Heil та alyona alyona дадуть концерти у Львові та Києві після повернення з Євробачення: деталі
- Український бренд Katsurina представив літню колекцію жіночого одягу: фото
- Український бренд DZHUS презентував колекцію архітектурного одягу: фото Новости на главной
Как готовить?
- Почисти огурцы от кожуры, порежь кубиками помидоры и очищенные.
- Мелко порежь мяту и петрушку.
- Нарежь арбуз кубиками и удали все косточки косточки.
- Перемолоть в блендере до однородной массы помидоры, огурцы, арбуз, перец халапеньо, чеснок, зелень, влейте винный уксус, томатный сок и сок лайма.
Разлей суп по тарелкам и укрась блюдо нежным сыром фета!
Приятного аппетита!
Читайте также: «Легкий охлажденный десерт: яблочное сорбе»