Приготуйте особливий десерт на Геловін, який не залишить байдужими ваших дітей. Ідеально підходить для частування або фуршету, чи дитячої вечірки на тему Геловіна.
Інгредієнти:
Для печива:
- 150 г вершкового масла
- 150 г коричневого цукру
- 75 г цукрового піску
- 1 щіпка солі
- 2 яйця, середні
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
- 280 г борошна грубого помелу
- 1/2 ч.л соди
- 100 г кувертюру
- 100 г молочного згущеного молока
Читайте також: Готуємо для дітей на Геловін: рецепт моторошних безе-привидів
Для крему:
- 200 г вершкового сиру
- 50 г цукрової пудри
- 1 чайна ложка червоної цукрової пасти
Читайте також: «Пакості чи ласощі?»: рецепт шоколадних кексів на Геловін
Для композиції:
- 150 г зефіру, дрібного
- 30 г кеш’ю, розрізаних навпіл
Спосіб приготування:
Помістіть вершкове масло, коричневий і гранульований цукор і сіль у чашу міксера та збивайте лопатею на високій швидкості протягом 3-4 хвилин, поки суміш не стане пишною.
Читайте також: Що приготувати на Геловін: тематичні рецепти «страшних» страв
Зніміть миску з міксера, додайте яйця та ванільний екстракт і перемішайте віночком. Помістіть борошно, харчову соду та начинку в миску та перемішайте ложкою.
Перемістіть тверді інгредієнти в чашу міксера та змішайте з маризаном, поки інгредієнти не стануть однорідними. Перекладіть суміш в миску, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 2-3 години.
Читайте також: Під шурхіт листя і запах гарбуза: добірка мультфільмів на Геловін
Розігрійте духовку до 180°C на повітрі. За допомогою ложки для морозива візьміть суміш із миски та викладіть її на деко, застелене промасленим папером.
Між ними залишаємо великий проміжок, тому що в духовці вони сильно розповзуться.
Випікати кожне деко в духовці 12-13 хвилин. Вийміть форми з духовки та залиште їх убік для охолодження.
Для крему:
Помістіть вершковий сир, цукрову пудру та фарбу для тіста в миску та перемішайте ручним віночком до однорідності інгредієнтів.
Читайте також: Геловін: 4 коктейлі з алкоголем для моторошної вечірки
Для композиції:
Розріжте печиво навпіл, змастіть його кремом, навколо половини печива викладіть трохи невеликого зефіру, між зефіром покладіть 2 горіхи кеш’ю і накрийте рештою печива.
Смачного! Більше рецептів тут.