Вихідні на природі всією родиною: що взяти з собою на пікнік та які страви готувати на багатті

Літо — ідеальна пора для кемпінгу та втечі від блакитного світла екрана комп’ютера на природу. Щоб справді насолоджуватися походом, вам потрібно трохи спланувати його заздалегідь. Звісно, ​​йдеться про те, щоб упакувати теплі шкарпетки та придбати правильний спальний мішок, але це також і про приготування їжі та інгредієнтів перед тим, як вирушати в дорогу.

У цьому посібнику буде запропоновано кілька варіантів дводенної поїздки у кемпінгу на автомобілі, припускаючи, що ви прибули на місце опівдні першого дня та поїдете додому після сніданку третього дня. Ключ до створення ефективного, але різноманітного меню для кемпінгу полягає у перекритті інгредієнтів і виконанні будь-якої підготовчої роботи перед тим, як пакувати кулер.

Читайте також: Буша — душа українського народу та куточок раю на Землі: реакція суспільства на карʼєр на місці заповідника

Меню на три дні: прості страви на багатті

День перший

Обід: бутерброди з сиром на грилі з яблуком і прошуто.

Прошутто та тонко нарізане яблуко створюють солоно-солодке поєднання, а яблуко забезпечує хрускіт. Упакуйте свій улюблений хліб і обсмажте цей бутерброд на непрямому вогні, щоб насолодитися липким сиром біля вогню. Подумайте про те, щоб упакувати картопляні чипси або палички селери, щоб насолоджуватися ними до бутербродів.

Вечеря: солодка картопля, загорнута у фольгу, посипана чорною квасолею чилі.

Після того як картопля підсмажиться, ви захочете розрізати її посередині та трохи пом’яти, перш ніж полити гарячим чилі зверху. Зверху посипте сиром, що залишився від бутербродів із смаженим сиром, які ви їли на обід.

З дому загорніть картоплю в алюмінієву фольгу, це позбавить вас від необхідності брати з собою цілий рулон фольги. Приготуйте чилі заздалегідь і зберігайте у скляних банках у вашому улюбленому холодильнику .

День другий

Сніданок: тако з беконом і яйцем.

Поки ви готуєте яйця та бекон, розігрійте коржі на непрямому вогні. Додайте один-дві скибочки сиру на коржі, щоб вони стали приємними та розплавленими, перш ніж додавати яйця та бекон. Ця їжа наповнена білками, жирами та вуглеводами, які вам знадобляться для заряду енергії на день. І хоча це, звісно, ​​не обов’язково, ніхто не поскаржиться, якщо ви приготуєте гострий соус, щоб приправити ці тако.

Обід: салат Капрезе з персиками та помідорами з прошуто.

Після довгого ранку, проведеного в поході, ніщо не вразить вас так, як цей освіжаючий варіант класичного салату Капрезе. Додавання прошутто з бутербродів із сиром на грилі у перший день забезпечує солоний білковий пунш, який вам потрібен для відновлення після дня, проведеного на природі.

Подумайте про те, щоб упакувати тендітні персики та помідори у пластиковий або скляний контейнер чи повторно використати коробку для яєць для безпечного транспортування.

Змішайте олію та бальзамічний оцет і зберігайте у скляній банці.

Вечеря: смажена ковбаска з картоплею та зеленою квасолею.

Вечеря у фользі — це класика смачного кемпінгу, і ви можете легко підготувати все вдома, загорнути у пакети з фольги та сховати в холодильнику, щоб готувати пізніше.

Наріжте цибулю, картоплю та стручкову квасолю. Ви навіть можете нарізати сосиски на дрібні шматочки, щоб скоротити час приготування у кемпінгу.

День третій

Сніданок: яйця, тости, бекон, фрукти.

Найкраща їжа наприкінці подорожі, яка використовує залишки інгредієнтів від попередніх днів. Яйця та бекон зі сніданку другого дня є найкращою їжею, тоді як хліб з обіду першого дня стає тостом, а персики з салату капрезе другого дня є ідеальним супроводом. Спробуйте цей рецепт сніданку на пательні на багатті, якщо у вас також є картопля.

Хоча існує багато посібників і довідників про те, що взяти із собою в похід, є лише кілька основних предметів кулінарного обладнання, які значно полегшать ваше життя під час приготування їжі на столі для пікніка.

  • Хороший кулер.
  • Полотняна сумка.
  • Багаторазові тарілки та посуд. Набір посуду з 24 предметів чудово підійде для всієї родини.
  • Кухарський ніж або інший гострий ніж. Обов’язково упакуйте свої ножі надійно, щоб випадково не порізатися.
  • Дошка для нарізання.
  • Набір для розпалювання вогню або невеликий переносний гриль.
  • Чавунна сковорода. Хоча більшість цих страв можна готувати прямо на вогні, сковорода чудово підходить для приготування бекону та яєць або розігрівання чилі.
  • Довгі щипці. Пара наддовгих щипців допоможе вам перенести їжу з багаття.
  • Мило та губка. Вам захочеться очистити посуд і посуд між важкими прийомами їжі, тож візьміть з собою екологічно чисте мило. Маленька пластикова ванночка зі знімною кришкою може використовуватися як ванночка для миття посуду, так і урна для зберігання туристичного інвентарю.

Читайте також: 

Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram