Злочин без покарання: українці створили величезну книгу про злочини росії

03.05.2023

Українська агенція Bickerstaff.284 разом з Українською академією лідерства та Міністерством закордонних справ України створили величезну книгу під назвою «Злочин без покарання», яка буде постійно доповнюватися.

Зазначається, що у книзі «Злочин без покарання» описані злочини росії, проте не всі, оскільки вона все ще пишеться. Книга складається з 6000 сторінок та важить 50 кілограмів.

Читайте також: Я не боюся, бо я Бетмен: що говорять діти про війну

Автори книги хотіли висловити словами той біль, жах і праведний гнів українських матерів, чиї діти були викрадені російськими окупантами.

Читайте також: Дієтологині Наталія Самойленко та Анна Бєлокоз презентують свою революційну книгу про дитяче харчування разом із ведучою Марічкою Падалко

«Як виразити словами той біль, жах і праведний гнів українських матерів, чиї діти були викрадені російськими окупантами? 6000 дітей… Мабуть ніяк. Але якщо спробувати, то вийде 50-кілограмова книга на 6000 сторінок».

Читайте також: Скільки коштів українці витрачають на книжки, – результати дослідження

Книгу «Злочин без покарання» покажуть у НАТО, Європарламенті та Раді Європи. Також вона поїде до Польщі, Німеччині, Франції, Бельгії та Австрії.