Гамбургерний суп в мультиварці — рецепт швидкого приготування

Легкий і смачний суп приємної густоти, який можна готувати на обід, вечерю чи навіть сніданок.

Суп-гамбургер
09.01.2024

Гамбургерний суп ви можете приготувати в мультиварці або на плиті. Коли він охолоне, він буде дуже густим, але стає рідшим при повторному нагріванні. Тому краще його їсти теплим.

Читайте також: Як харчуватися після новорічних свят

Як приготувати гамбургерний суп в мультиварці: простий рецепт 

Інгредієнти:

  • Приблизно 500 г яловичого фаршу
  • 1 середня цибулина, дрібно нарізана
  • 3 банки консоме з яловичини
  • 1 банка помідорів, нарізаних кубиками
  • 2 склянки води
  • 1 банка згущеного томатного супу
  • 4 моркви, дрібно нарізані
  • 3 стебла селери, дрібно нарізаних
  • 4 столові ложки перлової крупи
  • ½ чайної ложки сушеного чебрецю
  • 1 лавровий лист

Фото: allrecipes.com

Спосіб приготування:

Увімкніть багатофункціональну скороварку чи мультиварку і виберіть функцію «Смаження». Смажте та часто перемішуйте яловичину та цибулю, поки вони не підрум’яняться, приблизно 5–10 хвилин. Влити консоме (бульйон) з яловичини, помідори, воду і томатний суп. Додайте моркву, селеру, ячмінь, чебрець і лавровий лист.

Читайте також: 5 смачних веганських страв від Джеймі Олівера

Закрийте та зафіксуйте кришку. Виберіть функцію «Суп» або «Варити»; встановити таймер на 30 хвилин. Дайте 10-15 хвилин, щоб тиск наростив. Скиньте тиск за допомогою методу природного вивільнення відповідно до інструкцій виробника, приблизно 10 хвилин.

СМАЧНОГО!