Гамбургерний суп ви можете приготувати в мультиварці або на плиті. Коли він охолоне, він буде дуже густим, але стає рідшим при повторному нагріванні. Тому краще його їсти теплим.
Читайте також: Як харчуватися після новорічних свят
Як приготувати гамбургерний суп в мультиварці: простий рецепт
Інгредієнти:
- Приблизно 500 г яловичого фаршу
- 1 середня цибулина, дрібно нарізана
- 3 банки консоме з яловичини
- 1 банка помідорів, нарізаних кубиками
- 2 склянки води
- 1 банка згущеного томатного супу
- 4 моркви, дрібно нарізані
- 3 стебла селери, дрібно нарізаних
- 4 столові ложки перлової крупи
- ½ чайної ложки сушеного чебрецю
- 1 лавровий лист

Спосіб приготування:
Увімкніть багатофункціональну скороварку чи мультиварку і виберіть функцію «Смаження». Смажте та часто перемішуйте яловичину та цибулю, поки вони не підрум’яняться, приблизно 5–10 хвилин. Влити консоме (бульйон) з яловичини, помідори, воду і томатний суп. Додайте моркву, селеру, ячмінь, чебрець і лавровий лист.
Читайте також: 5 смачних веганських страв від Джеймі Олівера
Закрийте та зафіксуйте кришку. Виберіть функцію «Суп» або «Варити»; встановити таймер на 30 хвилин. Дайте 10-15 хвилин, щоб тиск наростив. Скиньте тиск за допомогою методу природного вивільнення відповідно до інструкцій виробника, приблизно 10 хвилин.
СМАЧНОГО!