Втамуйте свою (кров’яну) спрагу за допомогою нашої добірки популярних коктейлів та напоїв на Геловін. Моторошні сервіровки, незвичайні пунші та моторошні коктейлі — ми зібрали все, що потрібно для того, щоб відсвяткувати Геловін, від якого аж волосся стає дибки. Щоб отримати більше натхнення, перегляньте наші рецепти та ідеї коктейлів на Геловін.
Читайте також: Страшно красиві торти на Геловін: рецепти та ідеї декору
Кривавий мартіні
Цей яскраво-червоний коктейль набуває кривавого кольору завдяки гранатовому соку, змішаному з вермутом і джином, що робить його страшенно чудовим коктейлем, який ідеально смакує з гарніром зі свіжої ожини та м’яти.
Інгредієнти:
- 7-8 кубиків льоду
- 15 мл екстра сухого вермуту
- 75 мл сухого лондонського джину
- 60 мл гранатового соку
Для гарніру:
- 4 ягоди ожини
- 1 ч.л цукрової пудри
- гілочка м’яти
Покладіть 7-8 кубиків льоду в шейкер або глечик середнього розміру, додайте 15 мл екстрасухого вермуту, перемішайте близько 20 разів, потім додайте 75 мл сухого джину London і 60 мл гранатового соку. Обережно перемішайте і процідіть у келих для мартіні.
Читайте також: Що приготувати на Геловін: тематичні рецепти «страшних» страв
На гарнір покладіть 4 ягоди ожини в сито. За допомогою виделки розім’яти; м’якоть і сік проштовхнути через отвори в миску. Перемішайте з 1 ч. л цукрової пудри, поки вона не розчиниться. Розлити по краях склянки. Розріжте на 3 частини ожину і покладіть збоку від келиха. Прикрасьте гілочкою м’яти.
Чорний магічний коктейль
Цей моторошний чорний коктейль — страшний поворот класичної викрутки — чудова ідея для моторошної вечірки та ідеальний коктейль на Геловін для того, щоб і порадувати, і налякати ваших друзів.
Інгредієнти:
- 100 мл горілки
- реактивний чорний харчовий барвник
- 500 мл свіжого апельсинового соку, добре охолодженого
- 4 ч.л гренадину
- 4 лакричні закрутки
Налийте горілку в мірний глечик і додайте харчовий барвник, по краплині, доки не отримаєте насичений чорний колір.
Читайте також: Що приготувати з гарбуза: 5 простих рецептів
Візьміть 4 високі вузькі склянки й розлийте апельсиновий сік між ними. Додайте в кожну склянку по 1 ч. л гренадину, це створить ефект прохолодного сходу сонця. Тильною стороною ложки повільно та обережно налийте чорну горілку в кожну склянку по черзі, щоб вона рівномірно розподілилася зверху.
Подавайте негайно, поклавши в кожну склянку по шматочку лакриці.
Пунш Франкенштейна
Цей моторошний пунш з вогняним імбирним пивом, пікантним лаймом та очними яблуками страшного монстра — чудова ідея для вечірки, яка точно стане хітом цього Геловіну.
Інгредієнти:
- 850 г лічі в сиропі
- 9 ягід чорного винограду
- 9 білих виноградин
- 1 л імбирного елю без цукру
- 1 літр лимонаду без цукру
- зелений харчовий барвник
Відцідіть сік, зберігши його. Нафаршируйте лічі виноградом. Розділіть «очні яблука» лічі між 6 склянками.
Читайте також: Що приготувати з груш: найсмачніші осінні рецепти
Відціджений сік лічі вилийте у великий глечик разом з імбирним пивом та лаймом або лимонадом. Додайте стільки харчового барвника, щоб рідина стала яскраво-зеленою. Вилийте його на «очні яблука» безпосередньо перед подачею на стіл.
Коктейль “Схід Сонця”
Цей довгий омбре-коктейль виглядає настільки ж апетитно, наскільки й страшно, — ідеальний варіант для дорослої коктейльної вечірки на Геловін.
Інгредієнти:
- 1⁄8 ч. л рідкого синього харчового барвника
- 7-8 кубиків льоду
- 45 мл текіли
- 30 мл білого рому
- 1½ ч.л лаймового соку
- ½ ч.л лаймового лікеру
- 1 ч.л цукру
- 60 мл каламутного яблучного соку
Для прикраси:
- смужка лимонної цедри
- 3 ягоди чорниці, нанизані на коктейльну паличку
Додайте ⅛ ч. л рідкого синього харчового барвника на дно келиха хайбола. Покладіть 7-8 кубиків льоду в шейкер для коктейлів або велику банку з кришкою, додайте 45 мл текіли, 30 мл білого рому, 1½ ч. л лайм-кордіалу, ½ ч. л лимонного соку й 1 ч. л цукру. Добре збовтайте. Наповніть склянку льодом.
Читайте також: Під шурхіт листя і запах гарбуза: добірка мультфільмів на Геловін
Процідіть коктейль у склянку, злегка нахиливши її, щоб коктейль вдарився об край склянки, перш ніж впаде на дно. Обережно доливаємо 60 мл каламутного яблучного соку. Легенько перемішайте основу шпажкою, щоб трохи розігнати синій колір і створити ефект омбре. Прикрасьте смужкою лимонної цедри та 3 ягодами чорниці, нанизаними на коктейльну паличку.