Ще до додавання глазурі апельсиновий сік, коричневий цукор, свіжий чебрець і лаврове листя створюють ароматний розсіл. Цей масляний, наповнений бурбоном соус — доповнений терпким яблучним оцтом і запашним розмарином — це просто вишенька на торті.
Читайте також: Що приготувати на Новий рік: 5 простих та смачних рецептів
Як приготувати відбивні на Новий рік 2024: простий рецепт
Інгредієнти:
- 2 c. апельсинового соку
- 1/2 c. фасованого коричневого цукру
- 1/2 c. кошерної солі
- 8 зубчики часнику, продавлені
- 1 пучок свіжого чебрецю
- 3 лаврового листка
- 2 ст.л перцю горошком
- 1 паличка кориці
- 6 відбивних зі свинячої корейки без кістки
- 2 ст.л олії каноли
Для глазурі з бурбона та патоки:
- 3/4 c. патока
- 1/4 c. яблучний оцет
- 1 гілочка розмарину
- 4 ст.л нарізаного несолоного вершкового масла
- 1/4 c. бурбона
- Кошерна сіль і чорний перець
Спосіб приготування:
Останні новини
- Натхнені історії про величних жінок: 5 фільмів, які має переглянути кожна кар’єристка
- Рецепт сирного фондю у гарбузі
- «Жовтолика»: роман Ребекки Кван незабаром екранізують
- Мозаїка з орнаментами трипільської культури прикрасить місто Українка
- Єпископ УГКЦ Микола Бичок стане наймолодшим кардиналом у світі Новости на главной
Доведіть до кипіння у великій каструлі апельсиновий сік, коричневий цукор, сіль, часник, чебрець, лавровий лист, перець горошком, корицю та 6 склянок води. Зняти з вогню. Остудіть до кімнатної температури. Додати свинину у розсіл на 12 год.
Читайте також: Новорічні коктейлі для дорослих: що вибрати для зустрічі 2024 року
Вийміть свинину з розсолу і промийте під холодною водою. Обсушіть свинину паперовими рушниками.
Розігрійте духовку до 177 °C. Розігрійте олію у великій сковороді на середньому сильному вогні. Готуйте свинину порціями, один раз перевертаючи, до золотисто-коричневого кольору, 4-6 хвилин. Перекладіть на деко з обідком. Випікайте, поки внутрішня температура не досягне 60°С, 4-6 хвилин. Дайте відпочити 5 хвилин. Подавайте, поливши глазур’ю з патоки з бурбона.
Зробіть глазур:
Змішайте патоку, яблучний оцет і розмарин у маленькій каструлі. Варіть на середньому вогні, поки не зменшиться до 2/3 склянки, від 12 до 15 хвилин.
Читайте також: Торт «Пряниковий будиночок»: як приготувати та прикрасити своїми руками
Збийте несолоне масло і бурбон; продовжуйте варити до загустіння, 1-2 хвилини. Приправте кошерною сіллю та чорним перцем.
СМАЧНОГО НОВОГО РОКУ!