Рецепт вершкового курячого супу з картоплею та беконом — досить простий у приготуванні, корисний і настільки смачний, що ви можете бути впевнені, що сім’я витиратиме дно своїх мисок скоринкою хліба, щоб отримати останні краплі.
Читайте також: Гамбургерний суп в мультиварці — рецепт швидкого приготування
Рецепт курячого крем-супу з картоплею та беконом
Інгредієнти:
- 4 слайси бекону;
- 1 ст. л. олії;
- 1 цибуля-порей (біла і світло-зелена частини), розрізати навпіл і скибочками;
- 2 зубчики часнику, продавлені;
- 1 ч. л. насіння кропу;
- 2 ст. л. борошна;
- 2 c. незбираного молока;
- 4 c. курячого бульйону;
- 4-6 картоплин середнього розміру нарізати шматочками;
- 6 гілок чебрецю;
- кошерна сіль і свіжомелений чорний перець;
- 2 c. подрібненої курки на грилі;
- 1 c. кукурудзи;
- нарізана свіжа цибуля для подання.
Читайте також: Рис, запечений з курячими стегнами — смачний рецепт обіду
Спосіб приготування:
Готуйте бекон у великій каструлі на середньому вогні, поки він не підрум’яниться і не стане хрустким, 7-8 хвилин; перекласти шумівкою на тарілку, вистелену паперовим рушником.
У каструлю додайте масло та цибулю-порей. Смажте, час від часу помішуючи, поки не стане м’яким, 3-4 хвилини. Додайте часник і фенхель. Готуйте, помішуючи, до появи аромату, 1 хвилину. Додати борошно і варити, помішуючи, 1 хвилину. Повільно влийте молоко, а потім бульйон. Додати картоплю і чебрець. Приправити сіллю і перцем. Доведіть до кипіння, зменште вогонь і варіть, поки картопля не стане м’якою, 14-16 хвилин.
Читайте також: Що приготувати на cвятковий стіл: рецепти смачних страв
Додати курку і кукурудзу. Варіть, поки суп не закипить, 1-2 хвилини. Викиньте чебрець. Подавайте, посипавши хрустким беконом і зеленою цибулею.

СМАЧНОГО!
Долучайтеся до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram