Легкий грибний суп з невеликою кількістю інгредієнтів

14 марта, 2024

Цей легкий грибний суп порадує вас, якщо ви, як і ми, любите гриби. Всього за пів години ви зможете приготувати смачний грибний суп. 

Ми вже публікували кілька рецептів з грибами, і правда в тому, що страви з грибами дуже смачні, і ми не можемо ними не поділитися з вами. Тому пропонуємо вам сьогодні приготувати дуже легкий суп, з невеликою кількістю інгредієнтів, який готується дуже швидко.

Читайте також: Ризото з грибами — простий та смачний рецепт італійської кухні

Як швидко приготувати смачний суп з грибів: рецепт 

Інгредієнти: 

  • 3 ст.л оливкової олії
  • 25 г вершкового масла
  • 500 г білих грибів або шампіньйонів
  • 1 нарізана цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст.л універсального борошна
  • сіль, перець
  • 1 ч. л свіжого чебрецю та додатково для подачі
  • 70 мл сухого білого вина
  • 850 мл гарячого овочевого бульйону
  • 50 мл збитих вершків

Читайте також: Гамбургерний суп в мультиварці — рецепт швидкого приготування

Спосіб приготування: 

У глибокій антипригарній сковороді розігріти оливкову олію та вершкове масло і додати нарізані гриби з подрібненою цибулею та часником.

Рішуча. Справжня. Небайдужа.

17 грудня 2025 року в Києві SHE Congress об’єднає власниць бізнесу, керівниць, медійних і культурних діячок, волонтерок. Під слоганом «Рішуча. Справжня. Небайдужа» учасниці поговорять про вибір, який формує майбутнє, команди та суспільство. На сцені SHE Congress кожна історія рішучості є важливою — про кроки в бізнесі й кар’єрі, освіті й комунікаціях, спорті й здоров’ї, благодійності та волонтерстві. І навіть про ті рішення, на які ще не наважилися — адже це теж частина шляху.

Забронюйте Вашу участь за найкращими умовами!

Обсмажуйте, обережно помішуючи, 4-5 хвилин, поки цибуля не стане м’якою, а гриби — глянцевими.

Потім додати борошно, перемішати, посолити, поперчити й додати свіжий чебрець.

Знову перемішати й влити вино.

Додати гарячий овочевий бульйон, накрити сковорідку наполовину кришкою і зменшити вогонь до середнього.

Варити 20-25 хвилин, поки гриби не розваряться, а суп не стане густим. Потім вимкнути вогонь, додати вершки та обережно перемішати.

Читайте також: Рецепт корисного сніданку: зелена шакшука

Подавайте зі свіжим чебрецем.

СМАЧНОГО! 

Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram