Цей легкий грибний суп порадує вас, якщо ви, як і ми, любите гриби. Всього за пів години ви зможете приготувати смачний грибний суп.
Ми вже публікували кілька рецептів з грибами, і правда в тому, що страви з грибами дуже смачні, і ми не можемо ними не поділитися з вами. Тому пропонуємо вам сьогодні приготувати дуже легкий суп, з невеликою кількістю інгредієнтів, який готується дуже швидко.
Читайте також: Ризото з грибами — простий та смачний рецепт італійської кухні
Як швидко приготувати смачний суп з грибів: рецепт
Інгредієнти:
- 3 ст.л оливкової олії
- 25 г вершкового масла
- 500 г білих грибів або шампіньйонів
- 1 нарізана цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2 ст.л універсального борошна
- сіль, перець
- 1 ч. л свіжого чебрецю та додатково для подачі
- 70 мл сухого білого вина
- 850 мл гарячого овочевого бульйону
- 50 мл збитих вершків
Читайте також: Гамбургерний суп в мультиварці — рецепт швидкого приготування
Спосіб приготування:
У глибокій антипригарній сковороді розігріти оливкову олію та вершкове масло і додати нарізані гриби з подрібненою цибулею та часником.
Обсмажуйте, обережно помішуючи, 4-5 хвилин, поки цибуля не стане м’якою, а гриби — глянцевими.
Потім додати борошно, перемішати, посолити, поперчити й додати свіжий чебрець.
Знову перемішати й влити вино.
Додати гарячий овочевий бульйон, накрити сковорідку наполовину кришкою і зменшити вогонь до середнього.
Варити 20-25 хвилин, поки гриби не розваряться, а суп не стане густим. Потім вимкнути вогонь, додати вершки та обережно перемішати.
Читайте також: Рецепт корисного сніданку: зелена шакшука
Подавайте зі свіжим чебрецем.
СМАЧНОГО!
Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram