У Житомирі майстер народної творчості Олег Земнухов презентував борщ із конопель. Він використав українські посівні коноплі й сподівається, що нова страва стане гастрономічною родзинкою міста.
Про це повідомив Олег Земнухов у Facebook.
Презентація страви відбулася під час фестивалю. Як наголосив сам автор унікального борщу, його посівні коноплі не містять наркотичних речовин.
Читайте також: Що приготувати: кримський лагман від Тетяни Літвінової
«Страва приготовлена за авторською рецептурою. Наробив фурору конопельний борщ. Це був успішний дебют цієї страви», — написав Олег Земнухов.
Останні новини
- Семюель Морзе, винахідник і художник: картини, телеграф та азбука однієї людини
- Хто такі завліти в театрі? Чим вони займаються в українському театрі та як потрапити у професію? Розповідає Марина Бортник-Гулевата
- Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 29 квітня-5 травня
- Як прикрасити дім до Великодня: найкращі ідеї святкового декору своїми руками
- Slow Food: Філософія смаку та усвідомленого споживання
Новости на главной
Читайте також: В Австралії продають каву в їстівних стаканчиках: фото
Він також додав, що конопельний вегетаріанський борщ зруйнував стереотип, ніби без м’яса та сала борщ — не борщ.
Читайте також: Український шеф-кухар відкрив перший український ресторан у Вашингтоні
«Спочатку відварюємо картоплю, а потім додаємо зелень, яйце і приправи. У цій каструлі п’ять літрів. Слід зазначити, що це не м’ясний бульйон, а вегетаріанський борщ. Замість м’ясного бульйону використовується конопляна олія, а також додається конопляне насіння, зелень, петрушка та кріп», – зазначив кухар.