Насолода від кожного шматочка! Пишні млинці від шеф-кухаря Георгія Цуліса — ідеальний вибір для смачного сніданку чи бранчу, до того ж їх дуже легко готувати!
Інгредієнти для тіста:
- 2 середніх яйця
- 270 г борошна вищого ґатунку
- 2 чайні ложки розпушувача
- 6 г харчової соди
- 4 ст.л цукрового піску
- 260 мл молока, незбираного
- 4 ст.л вершкового масла кімнатної температури
- Трохи оливкової олії, для випікання
Для подачі (за бажанням):
- Паста Фундукова
- Банан, нарізаний шматочками
- Кленовий сироп
- Топінги
- Карамель
- Цукрова пудра

Спосіб приготування панкейків:
Поставити сковороду на середньо-слабкий вогонь і добре розтопити вершкове масло.
Тим часом у велику миску додайте борошно, соду, розпушувач, молоко та цукор.
Потім влийте в миску розтоплене вершкове масло і дуже добре збийте ручним вінчиком до утворення однорідної суміші.
Додайте яйця і продовжуйте перемішувати, поки вони повністю не возз’єднаються.
Розігріти сковороду на середньому вогні, взяти кухонний папір і змочити його олмлинивковою олією. Покриваємо поверхню сковороди папером, беремо 2 ложки тіста і виливаємо його в центр сковороди. Тильною стороною ложки розподіліть суміш і надайте їй бажаної форми.
Смажте млинець з одного боку, а коли зверху утворяться маленькі бульбашки, переверніть його на інший бік за допомогою лопатки.
Коли млинець буде готовий, перекладіть його на тарілку. Повторіть той самий процес з усією сумішшю тіста.
Подавайте млинці теплими, з будь-якими інгредієнтами на ваш смак.
СМАЧНОГО!
Читайте також:
Млинці з беконом та шинкою в духовці — смачний рецепт
Гарячий шоколад: топ-5 найкращих рецептів з різними смаками
Гамбургерний суп в мультиварці — рецепт швидкого приготування
Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram