Рецепт пухких панкейків — готується легко, смакує неймовірно!

16.03.2024

Насолода від кожного шматочка! Пишні млинці від шеф-кухаря Георгія Цуліса — ідеальний вибір для смачного сніданку чи бранчу, до того ж їх дуже легко готувати!

Інгредієнти для тіста:

  • 2 середніх яйця
  • 270 г борошна вищого ґатунку
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 6 г харчової соди
  • 4 ст.л цукрового піску
  • 260 мл молока, незбираного
  • 4 ст.л вершкового масла кімнатної температури
  • Трохи оливкової олії, для випікання

Для подачі (за бажанням): 

  • Паста Фундукова
  • Банан, нарізаний шматочками
  • Кленовий сироп
  • Топінги
  • Карамель
  • Цукрова пудра

Фото: giorgostsoulis.com

Спосіб приготування панкейків: 

Поставити сковороду на середньо-слабкий вогонь і добре розтопити вершкове масло.

Тим часом у велику миску додайте борошно, соду, розпушувач, молоко та цукор.

Потім влийте в миску розтоплене вершкове масло і дуже добре збийте ручним вінчиком до утворення однорідної суміші.

Додайте яйця і продовжуйте перемішувати, поки вони повністю не возз’єднаються.

Розігріти сковороду на середньому вогні, взяти кухонний папір і змочити його олмлинивковою олією. Покриваємо поверхню сковороди папером, беремо 2 ложки тіста і виливаємо його в центр сковороди. Тильною стороною ложки розподіліть суміш і надайте їй бажаної форми.

Смажте млинець з одного боку, а коли зверху утворяться маленькі бульбашки, переверніть його на інший бік за допомогою лопатки.

Коли млинець буде готовий, перекладіть його на тарілку. Повторіть той самий процес з усією сумішшю тіста.

Подавайте млинці теплими, з будь-якими інгредієнтами на ваш смак.

СМАЧНОГО!

Читайте також:

Млинці з беконом та шинкою в духовці — смачний рецепт

Гарячий шоколад: топ-5 найкращих рецептів з різними смаками

Гамбургерний суп в мультиварці — рецепт швидкого приготування

Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram