Доставка піци від знаменитого ресторану Monopizza в Києві

17.08.2021

У густонаселених районах дуже швидкий ритм життя. Сучасній людині важко знайти час, щоб відпочити та перекусити. В такому випадку доставка піци в місті Київ стане відмінним варіантом. Піца є найбільш популярною стравою, яку замовляють клієнти до себе додому. Її можна приготувати в перебігу семи хвилин. Смакові особливості страви будуть залежати від основи та начинки.

У мережі ресторанів Monopizza італійську піцу готують згідно оригінальній рецептурі. У закладі працює досвідчений кухар, який контролює якість продуктів, дотримання пропорцій. Основа готується з додаванням закваски, а не дріжджів. Це робить тісто більш корисним, легкозасвоюваним.

Вигода від доставки піци додому

Основною перевагою замовлення їжі додому є економія особистого часу. Вам немає необхідності самостійно стояти біля плити та готувати собі їжу. Їжа, яку привозить кур’єр додому, приготовлена досвідченим кухарем, який дотримується пропорцій, рецептури, стежить за якістю використовуваних продуктів. В результаті клієнт отримує вишукану італійську страву.

Сучасний ритм життя не завжди передбачає можливість самостійного приготування корисної та смачної їжі. Доставка їжі додому дозволяє зекономити сили та час. Вам залишається тільки забрати своє замовлення у кур’єра. Найчастіше доставка здійснюється протягом години, для зеленої зони час очікування становить півгодини.

Офісний працівник більшу частину вільного часу проводить на роботі. Якщо Ви забули свій обід вдома, дуже зручно замовити піцу в офіс. Такий обід можна поєднувати з прийомом їжі та трудовою діяльністю. Дехто може помилково вважати, що послуга доставки їжі додому коштує занадто дорого. Однак, в мережі Monopizza доставка страв здійснюється кур’єром абсолютно безкоштовно. Улюблена піца буде доставлена протягом години. У представника компанії можна уточнити час очікування замовлення або в онлайн формі на сайті вказати бажаний час доставки. Якщо виникли питання, консультант з задоволенням відповість на них.

Особливості оформлення замовлення на сайті Монопіца

Щоб насолодитися улюбленою піцою, необов’язково їхати в Італію або мати кулінарний талант. Можна оформити замовлення на сайті Monopizza. Менеджер компанії оперативно доставить піцу в герметичній тарі. Клієнту немає необхідності розігрівати своє замовлення, в герметичній тарі страва довго залишається теплою.

Для оформлення замовлення скористайтеся онлайн формою на сайті. Представник Монопіца оперативно зв’яжеться та уточнить подробиці замовлення. Якщо з якоїсь причини замовлення затримується в дорозі, консультант попередить про це. Оформивши замовлення на сайті, клієнт отримує якісний сервіс, швидку доставку по місту та за його межами, смачне італійське блюдо, яке приготовлено за оригінальною рецептурою. Оплатити замовлення можна картою або готівкою. Ознайомитися докладніше з акційними пропозиціями, можна на сайті закладу.