Смажена великодня шинка: смачний та простий рецепт

29 Квітня 2024

Обсмажений окіст покривається легким і солодким кленовим сиропом та гірчичною глазур’ю для найкращого великоднього столу.

Інгредієнти: 

  • 1 шинка із кісткою
  • ⅓ склянки готової жовтої гірчиці або на смак
  • ⅓ склянки кленового сиропу
  • 2 ст. л. коричневого цукру
  • 2 ч. л. цибульного порошку

Читайте також: Сирна паска: найкращі рецепти без випікання

Спосіб приготування: 

Турбота як стратегія зростання: як нова HR-культура формує сильні команди

Чому жіноче лідерство сьогодні — це супер-сила, побудована на турботі та гнучкості рішень? Цьогоріч на HR Wisdom Summit ми поговоримо про психологічну безпеку, реінтеграцію після фронту, L&D з реальним результатом і AI в HR. І все — через призму людяності.

Забронювати участь

Розігріти духовку до 165 °C.

Покладіть шинку в неглибоку пательню для запікання.

У мисці змішати гірчицю, кленовий сироп, коричневий цукор і цибулевий порошок. Ложкою або пензликом змастіть шинку глазур’ю.

Запікати шинку у розігрітій духовці, без кришки, до повного прогрівання, приблизно 2 години. Перед тим як нарізати шинку, дайте їй охолонути приблизно 15 хвилин, щоб вона не пересохла.

СМАЧНОГО! Більше смачних рецептів тут

Читайте також: 

Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram